GDPR

Introduktion

Denne hjemmeside bruger cookies, så vi kan give dig den bedst mulige brugeroplevelse. Cookieoplysninger gemmes i din browser og udfører funktioner som at genkende dig, når du vender tilbage til vores hjemmeside og hjælper vores team til at forstå, hvilke dele af hjemmesiden du finder mest interessante og nyttige. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilken information der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Hvad er cookies?

Websitet anvender “cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer og dermed gøre brugeroplevelsen mere effektiv. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Loven fastslår, at vi kan gemme cookies på din enhed, hvis de er strengt nødvendige for at sikre leveringen af den tjeneste, du udtrykkeligt har anmodet om at bruge. For alle andre typer cookies skal vi indhente dit samtykke.

Du kan til enhver tid ændre eller tilbagetrække dit samtykke fra Cookiedeklarationen på vores hjemmeside. Angiv venligst dit samtykke-ID og -dato, når du kontakter os angående dit samtykke.

Dette websted bruger forskellige typer af cookies. Nogle cookies sættes af tredjeparts tjenester, der vises på vores sider. Disse cookies kan i varierende omfang omfatte:

  • Google Analytics
  • Mailchimp

Få mere at vide om, hvem vi er, hvordan du kan kontakte os, og hvordan vi behandler persondata i vores Privatlivspolitik.

Strengt nødvendige cookies

Strengt nødvendige cookies skal altid være aktiveret, så vi kan gemme dine præferencer for cookieindstillinger.

Nødvendige cookies hjælper med at gøre en hjemmeside brugbar ved at aktivere grundlæggende funktioner såsom side-navigation og adgang til sikre områder af hjemmesiden. Hjemmesiden kan ikke fungere ordentligt uden disse cookies.

Hvis du fravælger disse cookies, kan ikke gemme dine præferencer. Det betyder, at du vil være nødt til at aktivere eller deaktivere cookies igen hver gang du besøger vores hjemmeside.

Præferencer

Præference cookies gør det muligt for en hjemmeside at huske oplysninger, der ændrer den måde hjemmesiden ser ud eller opfører sig på. F.eks. dit foretrukne sprog, eller den region, du befinder dig i.

Statistik

Statistik cookies hjælper webstedsejere med at forstå, hvordan de besøgende interagerer med hjemmesider ved at indsamle og rapportere oplysninger anonymt.

Marketing

Marketing cookies bruges til at spore besøgende på tværs af websites. Hensigten er at vise annoncer, der er relevante og engagerende for den enkelte bruger, og dermed mere værdifulde for udgivere og tredjeparts annoncører.

Uklassificeret

Uklassificerede cookies er cookies, som vi er i færd med at klassificere sammen med udbyderne af de enkelte cookies.

Privatlivspolitik

Der gøres opmærksom på at nedenstående privatlivspolitik gælder for alle sider og apps, der linker til denne privatlivsmeddelelse.

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i undersøgelser, registrerer dig til et event eller øvrig brug af services via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer og e-mail, adresse og jobinformation såsom stilling/titel og virksomheden du arbejder for. Det vil typisk være i forbindelse med tilmelding til event.

Sikkerhed

Vi behandler dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Denne privatlivspolitik beskriver, hvordan vi opbevarer, videregiver og behandler personlig information.

Hjemmesiden er ikke tilsigtet børn, og vi indsamler ikke forsætligt personlig information, der relaterer sig til børn. Det er vigtigt, at du læser denne privatlivspolitik sammen med FN Global Compact’s privatlivspolitik samt andre privatlivspolitikker vi potentielt fremsætter under specifikke omstændigheder, når vi indsamler eller behandler personlig information om dig, så du er fuldt ud bevidst om hvordan og hvorfor vi bruger din information.

‘Personlig information’ benyttes i denne privatlivspolitik om enhver form for information der gør det muligt at identificere et individ, direkte eller indirekte, såsom navn, ID-nummer, lokationsdata, eller andre faktorer der er unikke for individet.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Vi bruger din personlige information som nødvendigt for at overholde vores lovpligtelse, løse konflikter, og opretholde vores aftaler og rettigheder, eller hvis det ikke er teknisk og rimeligt at slette dem. Ellers forsøger vi at slette personlig information inden for en rimelig tidsramme ved forespørgsel.

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet, geografisk placering, køn og jobtitel m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om “Cookies” ovenfor.

Derudover videregiver vi potentielt også din personlige information med betroede tredjeparter der leverer services, der hjælper også med vores aktiviteter. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Vi videregiver kun din personlige information til tredjeparter, som leverer fyldestgørende og troværdige garantier for respekt af tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger, der overvåger og regulerer behandlingen af dine data, og til tredjeparter som samtidig kan demonstrere forpligtelse til overholdelse af disse foranstaltninger.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Vi kan i visse situationer fremlægge personlig information som svar på retskendelser, stævning, retsforfølgelse, regulatoriske henvendelser eller andre juridiske krav. Denne type af videregivelse vil være begrænset

  • i det omfang nødvendigt for at imødekomme national sikkerhed, offentlig interesse, eller retshåndhævelse,

  • til vedtægter, reglement eller lovgivning der skaber modstridende forpligtelser eller eksplicitte fuldmagter.

Global Compact Netværk Danmark er ejer af og ansvarlig for denne hjemmeside. Nogen information bliver muligvis delt med FN’s Global Compact. For mere information om dette se venligst FN Global Compact’s persondatapolitik. Vilkår og regler gældende for samarbejdet mellem Global Compact Netværk Danmark og FN’s Global Compact er styret af en samarbejdsaftale

Tredjeparts hjemmesider

Vores hjemmeside indeholder links til andre hjemmesider, som ikke er dækket af denne privatlivspolitik og hvor informationspraksis potentielt er anderledes end vores, såsom Mailchimp og SurveyXact. Links til enhver anden hjemmeside eller lokation er for din komfort og symboliserer ikke vores opbakning eller godkendelse af sådan en anden hjemmeside eller lokation eller disses indhold. Vær venlig opmærksom på, at denne privatlivspolitik ikke gælder hjemmesider udenfor denne hjemmeside eller dennes indhold, og på anden indsamling af data efter du klikker på et sådan link til udenforstående hjemmesider.

Hvilken information indsamler vi?

a)      Information som du giver os
Vi indsamler potentielt personlig information, når du bruger vores hjemmeside, som for eksempel men ikke begrænset til nogle af følgende: navn, e-mail, og anden kontaktinformation.

Når du kontakter os via mail, bruger vi informationen givet i din mail til at svare på din henvendelse. Vi gemmer muligvis også dine henvendelser til fremtidig brug.

b)     Information vi indsamler
Ved at tilgå vores hjemmeside bliver information om brugeren, såsom Internet Protocol (IP) adresser, navigation på siden, software og tid brugt på siden, samt anden lignende information, gemt på vores servere. Disse vil ikke specifikt identificere brugeren. Vi indsamler potentielt også ethvert telefonnummer du benytter for at kontakte os. FN’s Global Compact har delt data med Global Compact Netværk Danmark der er givet i forbindelse med ansøgningen om at blive Participant eller Signatory i Danmark, så de kan blive medlemmer af netværket og lære om muligheder for at engagere sig samt hvilke aktiviteter der er tilgængelig i det lokale netværk.

c)     Cookies
Vi bruger ‘Cookies’ og anden lignende teknologi på vores hjemmeside. For mere information om ‘Cookies’ se afsnittet ovenfor.

Sådan bruger vi din information

Vi benytter den personlige information du vælger at give os gennem vores hjemmeside eller andre måder for et eller flere af følgende formål:

  • At svare på henvendelser
  • At modtage logistisk information omkring events, webinarer eller andre programmer
  • At administrere og beskytte vores operationer og vores hjemmesider (herunder troubleshooting, dataanalyse, test, systemvedligeholdelse, support, rapportering og hosting af data)
  • At levere relevant indhold til dig og måle eller forstå effektiviteten og kvaliteten af dette indhold
  • At benytte dataanalyse for at forberede vores hjemmeside
  • At administrere og sende nyhedsbreve

Din personlige information vil udelukkende blive brugt til at forbedre Global Compact Netværk Danmark og FN Global Compact’s arbejde og vil udelukkende blive brugt og behandlet af Global Compact Netværk Danmarks sekretariat udover de vilkår der er fremsat under ‘Sådan bruger vi din information’. 

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig i et almindeligt format (dataportabilitet). Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: info@globalcompact.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

Rettelser til privatlivspolitikken

Vi forbeholder os retten til at opdatere og modificere denne privatlivspolitik, med enhver af sådanne ændringer gældende fremtidigt. Besøg denne hjemmeside med jævne mellemrum, så du er underrettet om sådanne ændringer. Din kontinuerlige brug af vores hjemmesider efter enhver modifikation til denne privatlivspolitik vil blive anset som din accept af sådanne modifikationer.

Udgiver

Websitet ejes og publiceres af:
Global Compact Netværk Danmark
Vesterbrogade 1E, 1
1620 København V
Telefon: 88618200
Email: info@globalcompact.dk

Har du nogle spørgsmål vedrørende ovenstående privatlivspolitik er du velkommen til at tage kontakt til os på info@globalcompact.dk