For medlemmer

Når jeres virksomhed tilslutter sig FN’s Global Compact er den med til at løfte niveauet for ansvarlighed i det danske erhvervsliv gennem jeres forpligtelse til at efterleve de Ti Principper og bidrage til opnåelsen af verdensmålene.

Ligegyldigt hvor I er på jeres bæredygtighedsrejse, vil I kunne finde relevante ressourcer, materialer, projekter,
events og redskaber til at hjælpe jer videre med arbejdet

.

Få et overblik over vores medlemsfordele herunder:

Netværksgrupper

Vær med i en af vores faciliterede netværksgrupper. Her mødes vores medlemmer og erfaringsudveksler, diskuterer best practice og dykker ned i ny viden og tiltag.

Rapportering

Forstå og bliv inspireret i arbejdet med jeres virksomheds/organisations rapportering til Global Compact.

Academy-platformen

Global Compacts store e-lærings- og community platform, Academy, er tilgængelig for alle tilsluttede virksomheder og alle jeres medarbejdere.

Events

Som medlem har I adgang til masser af både lokale og globale events, som er med til at inspirere og understøtte arbejdet med de Ti Principper og verdensmålene.

Programmer & projekter

Global Compact driver en række aktuelle programmer og projekter, som alle medlemmer kan deltage i.

.

Online bibliotek

Global Compact udgiver løbende publikationer og rapporter, som kan inspirere din virksomhed i arbejdet med samfundsansvar. Se og download vores udvalgte publikationer her.

Mediekits

Alle medlemmer har adgang til vores mediekits med ressourcer, I kan bruge til at kommunikere, at man er en del af en ambitiøs, global bevægelse, som arbejder for et mere ansvarligt erhvervsliv.

 

Online medlemsprofil

Som medlem har I også en online profil på Global Compacts hjemmeside, hvor jeres årlige Communication on Progress fremvises. Her kan I også vise jeres generelle engagement i arbejdet med de Ti Principper og verdensmålene.

Spørgsmål