Global Compact Logo
Information om dataopbevaring

For at vores hjemmeside kan fungere ordentligt og give dig den bedste oplevelse, bruger vi essentielle dataopbevaringsmekanismer, herunder Local Storage og IndexedDB. Vi bruger ikke cookies.

Læs vores GDPR-politik
Tak, det er forstået
Hjem

Medlemstilbud

Ligegyldigt hvor I er på jeres bæredygtighedsrejse, kan I finde relevante ressourcer, programmer, arrangementer og netværksgrupper til at hjælpe jer videre med arbejdet.

BASIC – til dig, der ønsker introduktion til et udvalgt emne.
ADVANCED – til dig, der allerede er godt i gang.

Du befinder dig nu på vores overblik over medlemstilbud

... Det betyder, at du præsenteres for netværksgrupper, programmer, kommende arrangementer og kurser fra Academy-platformen, der er designet til at understøtte danske virksomheders arbejde med bæredygtighed i egen drift og i deres værdikæder. Som medlem af Global Compact bliver man klædt på til at skabe fremdrift, rapportere og kommunikere om ens arbejde med bæredygtighed og samfundsansvar.

Rapportering

Programmer

Netværksgrupper

Vores medlemmer

Bibliotek

Academy

Nyheder

De Ti Principper & verdensmålene

Netværksgrupper

Netværksgrupper er et tilbud til medlemmer af Global Compact. I vores temaspecifikke netværksgrupper mødes medlemmer og udveklser erfaring, diskuterer best practice og dykker ned i ny viden og tiltag.

Rapportering

Det er afgørende for virksomheder, der er engageret i bæredygtighed, at rapportere til interessenter på en gennemsigtig og troværdig måde. Rapportering på bæredygtighed udgør kernen i medlemskabet til Global Compact og forpligtelsen over for FN.

Som en del af UN Global Compact forpligter din virksomhed sig altså til at rapportere på virksomhedens arbejde med Global Compacts Ti Principper og til at beskrive, hvordan virksomheden har bidraget til opnåelsen af de verdensmålene på årlig basis.

Bibliotek

Besøg vores temabiblioteker, hvor du finder relevante værktøjer, publikationer og rapporter, som kan inspirere og hjælpe jeres virksomhed. Se og download vores udvalgte publikationer her.

Rapportering

RAPPORTERING

Verdensmålene

VERDENSMÅLENE

Menneskerettigheder

MENNESKERETTIGHEDER

Arbejdstagerrettigheder

ARBEJDSTAGERRETTIGHEDER

Klima & miljø

KLIMA & MILJØ

Biodiversitet

BIODIVERSITET

Antikorruption

ANTIKORRUPTION

Ligestilling & diversitet

LIGESTILLING & DIVERSITET

Science Based Targets

SCIENCE BASED TARGETS

Vær med

Gør som 650 danske virksomheder og organisationer, og meld jer ind i Global Compact i dag. På denne side får I det fulde overblik over medlemstilbud, rapportering og tilmelding.

Vores medlemmer

Global Compact er et privatsektorinitiativ i FN-regi, men både virksomheder og organisationer kan blive en del af UN Global Compact og UN Global Compact Network Denmark.