Global Compact Logo
Information om dataopbevaring

For at vores hjemmeside kan fungere ordentligt og give dig den bedste oplevelse, bruger vi essentielle dataopbevaringsmekanismer, herunder Local Storage og IndexedDB. Vi bruger ikke cookies.

Læs vores GDPR-politik
Tak, det er forstået
Hjem
nyheder

Ny statusrapport: De nordiske virksomheders arbejde med bæredygtighed og verdensmålene

Af Global Compact Network Denmark
22.04.2024, kl. 17.05

Billede af grafik for den nordiske rapport

Hvad er status for arbejdet med bæredygtighed og Verdensmålene i de nordiske virksomheder? Og hvad er de vigtigste udfordringer, behov og muligheder på vejen mod 2030?


Det har vi undersøgt sammen med Accenture NordicsUN Global Compact Network SwedenUN Global Compact Network Finland og UN Global Compact Norway i vores nye fælles nordiske statusrapport.


Vi er nået over halvvejs på vejen for at opnå Verdensmålene – men der er stadig meget lang vej, før vi er i mål. Et klart flertal af de adspurgte virksomheder, 95 procent, er enige om, at den private sektor spiller en afgørende rolle i at opnå Verdensmålene. Men kun 27 procent mener, at virksomhederne gør tilstrækkeligt for den bæredygtige udvikling.


Rapporten indeholder derfor både inspirerende cases, konkrete handlingsorienterede indsigter og en række specifikke anbefalinger til, hvordan beslutningstagere kan være med til at give virksomheder de bedste rammer for at opskalere deres arbejde med bæredygtighed og fokus på Verdensmålene i de nordiske lande.


rapport

The Path Towards 2030: Nordic Corporate Sustainability Stocktake