Programmer

Global Compact Network Denmark driver en række aktuelle projekter og fokuserede accelerator-programmer, som alle medlemmer kan deltage i. Nogle af vores projekter og programmer foregår på engelsk. Der er mere information på den enkelte projektside.

 

Få et overblik over alle akutelle projekter og programmer herunder:

Climate Ambition Accelerator

Er jeres virksomhed en del af den grønne omstilling? Vil I have jeres klimadata og klimamål klar, når investorer og kunder begynder at spørge efter dem? Så er dette accelerator-program noget for jer.

Target Gender Equality

Dette globale program fokuserer på lokalt samarbejde, der driver forretningsaktiviteter for at fremme kønsbalancen i erhvervslivet.

SMV COP

Find inspiration til at forbedre din virksomheds årlige rapportering til Global Compact gennem SMV COP. Initiativet fremhæver best practice inden for bæredygtighedsrapportering i danske SMV’er, der har tilsluttet sig Global Compact og samler en liste over særligt gode rapporter.

Verdensmål i Værdikæden

Læs mere om, hvordan vi sammen med den danske restaurationsbranche identificerer og fremhæver nye løsninger på branchens største bæredygtighedsudfordringer. Målet er at styrke konkurrenceevnen for de danske virksomheder, som leverer løsningerne, og hæve bæredygtighedsambitionerne hos både restauranter og leverandører.

YSIP 

I innovations -og udviklingsprogrammet Young SDG Innovators bliver særligt udvalgte unge medarbejdere fra vores medlemsvirksomheder klædt på med viden og værktøjer til at forretningsudvikle og innovere med afsæt i verdensmålene.

SDG Ambition

Learn about our new initiative SDG Ambition that aims to challenge and support participating companies of the UN Global Compact to set ambitious corporate targets aligned with the 17 Sustainable Development Goals (SDGs) and accelerate integration into core business and performance management.