/******Mailchimp connection****/

Projekter

Global Compact Netværk Danmark driver en række projekter og initiativer, og du har som medlem mulighed for at deltage i flere af dem.

Gennem SMV COP fremhæver vi hvert år eksempler på god bæredygtighedsrapportering fra vores mindre medlemsvirksomheder, og i innovations -og udviklingsprogrammet Young SDG Innovators arbejder yngre, og særligt dygtige medarbejdere fra medlemsvirksomheder med ideer og løsninger med udgangspunkt i verdensmålene.

Verdensmål i Værdikæden er Global Compact Netværk Danmarks flagskibsprojekt. Det treårige projekt, støttet af Industriens Fond, har til formål at identificere, teste og markedsmodne nye løsninger til restaurationsbranchen, som kan løfte niveauet for bæredygtighed, udbredes på tværs af branchen, og øge vækstpotentialet i de virksomheder, som udvikler løsningerne.

På denne side får du det fulde overblik over vores projekter og hvordan du bliver en del af dem.

Verdensmål i Værdikæden

Læs mere om, hvordan vi sammen med den danske restaurationsbranche identificerer og fremhæver nye løsninger på branchens største bæredygtighedsudfordringer. Målet er at styrke konkurrenceevnen for de danske virksomheder, som leverer løsningerne, og hæve bæredygtighedsambitionerne hos både restauranter og leverandører.

SMV COP

Find inspiration til at forbedre din virksomheds årlige rapportering til Global Compact gennem SMV COP. Initiativet fremhæver best practice inden for bæredygtighedsrapportering i danske SMV’er, der har tilsluttet sig Global Compact og samler en liste over særligt gode rapporter.

YSIP 

I innovations -og udviklingsprogrammet Young SDG Innovators bliver særligt udvalgte unge medarbejdere fra vores medlemsvirksomheder klædt på med viden og værktøjer til at forretningsudvikle og innovere med afsæt i verdensmålene.

SDG Ambition

Learn about our new initiative SDG Ambition that aims to challenge and support participating companies of the UN Global Compact to set ambitious corporate targets aligned with the 17 Sustainable Development Goals (SDGs) and accelerate integration into core business and performance management.

SDG Pioneers

Hvert år hylder Global Compact de mennesker, der har gjort en særlig indsats på vegne af deres virksomhed for at nå ét eller flere af verdensmålene. Den globale 2020-kampagne bliver skudt i gang i juni 2020.

Læs om vores kampagne og hold dig opdateret.

Impact Stories

Lær mere om hvordan virksomheders vision og mission kan skabe grundlaget for meningsfyldte jobs og karrierer gennem vores kampagne Impact Stories.