Global Compact Logo
Information om dataopbevaring

For at vores hjemmeside kan fungere ordentligt og give dig den bedste oplevelse, bruger vi essentielle dataopbevaringsmekanismer, herunder Local Storage og IndexedDB. Vi bruger ikke cookies.

Læs vores GDPR-politik
Tak, det er forstået
Hjem
nyheder

1 af 5

Feature Image

CEO Statement from Danish Businesses

UN Global Compact Network Denmark var med til at samle 27 ledende danske virksomheder om et statement, som blev leveret af UN Global Compact CEO Sanda Ojiambo og fremhævet af statsminister Mette Frederiksen til FN’s generalsekretær, Antonio Guterres, under Private Sector Forum i New York.

Erklæringen kom som svar på António Guterres' opfordring til at iværksætte konkrete, handlingsorienterede planer for at 'redde verdensmålene', står 27 virksomheder sammen om at forpligte sig på at tage ambitiøse og målbare skridt for at bekæmpe klimakrisen og kommer med konkrete anbefalinger, der opfordrer regeringer globalt til at skabe ambitiøse og gunstige forudsætninger for en grøn og retfærdig omstilling.

Med erklæringen håber vi at inspirere mange flere virksomheder og regeringer til at tage ambitiøse skridt til en fossilfri fremtid.

Læs mere