Er du vores nye drivkraft for menneskerettigheder og anti-korruption?

af | 5. jan 2021

Brænder du for en mere bæredygtig verden og har du lyst til at arbejde med virksomheders samfundsansvar? Vi søger en stærk network manager til at koordinere og drive vores arbejde med menneskerettigheder, antikorruption og ligestilling i Danmarks største netværk for ansvarlige virksomheder.

Som del af Global Compact Network Denmark (GCDK) får du et helt unikt indblik i bæredygtighedsagendaen i Danmark. Du vil komme tæt på de mere end 400 danske virksomheder og organisationer, der har tilsluttet sig Global Compacts 10 principper for samfundsansvar indenfor menneskerettigheder, arbejdstagerrettigheder, miljø og anti-korruption. Samtidig vil du komme helt ind i maskineriet bag det indflydelsesrige, globale bæredygtighedsinitiativ FN’s Global Compact og få mulighed for at samarbejde med nogle af vores næsten 70 søsternetværk i hele verden og vores hovedkvarter i FN i New York. Vores kontor er placeret på Vesterbrogade 1C lige ved Rådhuspladsen.

Dine opgaver vil bestå i følgende:

 • Lede vores arbejde, initiativer og partnerskaber inden for menneskerettigheder, antikorruption og ligestilling. Du får blandt andet til opgave at:
  • Drive vores netværksgruppe om menneskerettigheder, herunder arrangere møder i gruppen og fastsætte temaer for disse i samarbejde med styregruppen.
  • Arrangere, udvikle og afvikle webinarer/seminarer/workshops inden for de tre områder i samarbejde med relevante partnere og eksperter.
  • Formidle den nyeste viden/værktøjer/initiativer inden for de tre områder.
  • Deltage i internationale netværk og fora om udviklingen inden for de tre områder.
 • Bistå med den daglige dialog med vores medlemsvirksomheder og –organisationer, herunder om rapporteringskrav og tilbud i netværket.
 • Bidrage til at udbredelsen af Global Compact i Danmark, herunder være med til møder med potentielle medlemmer.

Du bliver en del af et lille men ambitiøst sekretariat, hvor vi står sammen og løfter i flok, og hvor vi vægter trivsel, videndeling og samarbejde højt.

Det afgørende er, at du:

 • Har en relevant videregående uddannelse.
 • Har kendskab til og erfaring med virksomheders samfundsansvar.
 • Har erfaring med minimum ét af de tre områder, hvor særligt menneskerettigheder vægter højt.
 • Er fagligt stærk, initiativrig og dygtig til at håndtere mange interessenter på én gang, herunder vores medlemmer og samarbejdspartnere.
 • Er struktureret og kan overholde deadlines.
 • Er dygtig til at formulere dig skriftligt både på dansk og engelsk.

Stillingen er fuldtid med start hurtigst muligt. Hvis du har spørgsmål til stillingen, kan du kontakte direktør i GCDK, Sara Krüger Falk på sara@globalcompact.dk eller ringe til os i sekretariatet på 88 61 82 00.

Send din ansøgning til info@globalcompact.dk inden ansøgningsfristen mandag den 18. januar 2021 kl. 12.00. Vi vurderer løbende indsendte ansøgninger. Indsend derfor venligst din ansøgning hurtigst muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig.

De bedste hilsener
GCDK Sekretariatet

                                                                                                                                                                 

Global Compact Network Denmark (GCDK) er det lokale netværk for danske virksomheder og organisationer, der har forpligtet sig til at arbejde med ansvarlighed og bæredygtighed efter principperne i FN’s Global Compact. Med afsæt i Global Compacts ti principper og FN’s verdensmål arbejder vi for at inspirere og facilitere danske virksomheders arbejde med social ansvarlighed og bæredygtighed som værdiskabende for både forretningen og samfundet.