FN’s Global Compact afholder stor international konference i København

af | 1. jul 2022

Global Compact Network Danmark skal være vært for FN Global Compacts store internationale konference for lokale netværk fra omkring 65 lande.

Det danske netværk vandt en afstemning i tæt kapløb med lokationer som Tblisi, Georgien, Kathmandu Nepal og Jakarta, Indonesien. København vandt retten til at afholde den store og vigtige konference med et bud, som blandt andet var udformet med støtte fra Wonderful Copenhagen.

Hos Global Compact Network Denmark er vi meget glade og stolte over, at konferencen kommer til København. Selv om det er en intern konference for lokale FN-netværk, vil den være med til at skabe stor opmærksomhed om Danmark og Københavns arbejde med bæredygtighedsdagsorden.

Direktør for Global Compact Network Denmark, Sara Krüger Falk udtaler:

“ Vi er rigtigt glade for at kunne være vært for Global Compacts vigtige internationale konference og ser meget frem til at byde vores kolleger fra hele verden velkommen til København. Vi har også været meget glade for al den opbakning og interesse, danske virksomheder og danske organisationer allerede har udvist”  

Det officielle program er fastlagt med en række interne FN-sessions. Men i programmet er der lagt op til en markant promovering af København of danske virksomheder. Vi åbner det officielle program med en session om arbejdet for bæredygtighed i Danmark, hvor Københavns Kommune, Copenhagen Capacity og Wonderful Copenhagen bidrager. Og vi har også i samarbejde med State of Green arrangeret to afsluttende tours for hele delegationen.

Derfor bliver konferencen altså også en mulighed for danske virksomheder for af fremvise deres store indsats og ambitioner til bæredygtighedsrepræsentanter fra hele verden.

Når der ligger et endeligt program klar, vil dette blive kommunikeret ud.