Invitation: Vær med, når vi lancerer SMV COP-listen 2022

af | 30. jun 2022

Vær med, når vi for fjerde år i træk, i samarbejde med FSR – danske revisorer, lancerer SMV COP-listen 2022 – de bedste bæredygtigheds-rapporter blandt SMV-medlemmer.

De små og mellemstore virksomheder (SMV’er) udgør rygraden af dansk erhvervsliv, og spiller en afgørende rolle i den bæredygtig omstilling af vores samfund. Samtidig er den årlige rapportering om bæredygtighed en vigtig del af virksomhedernes kommunikation, status og dokumentation på arbejdet med bæredygtighed og samfundsansvar. Derfor har vi valgt at hylde de bedste Communication on Progress (COP)-rapporter om fremskridt på Global Compacts Ti Principper samt FN’s 17 verdensmål, blandt Global Compact Network Denmarks SMV-medlemmer.

Det gør vi for fjerde år i træk i samarbejde med FSR – danske revisorer når vi den 6. september lancerer SMV COP-listen 2022. Dagen vil blandt andet byde på paneldebat blandt de udvalgte virksomheder, oplæg af Rolf Kjærgaard, CEO hos Vækstfonden, om forventninger til SMV’ers integration af bæredygtighed. Derudover vil vi drøfte fremtidens rapportering for SMV’er, de nye krav til virksomhedernes Communication on Progress (CoP) samt give inspiration til arbejdet med samfundsansvar og bæredygtighedsrapportering, når man er en mindre eller mellemstor virksomhed. Det er sigtet, at dagen skal sikre dialog omkring god SMV-rapportering og at listen skal tjene som inspiration og motivation for andre SMV’er fremadrettet.

Arrangementet er åbent for alle interesserede. Vær opmærksom på, at der er begrænsede pladser til det fysiske event, hvor der tildeles pladser efter først til mølle princippet.

Tid: Tirsdag den 6. september 2022, 14.30-17.30
Sted: Vækstfonden, Strandvejen 104B, Hellerup & virtuelt

Se det fulde program og tilmeld dig her