Kom i praktik i Danmarks største netværk af ansvarlige virksomheder

af | 31. mar 2021

Brænder du for bæredygtighed i dansk erhvervsliv?

Kom i praktik i Danmarks største netværk af ansvarlige virksomheder i efteråret 2021!

Global Compact Network Denmark (GCDK), som er den danske del af FN-organisationen Global Compact, blev stiftet i oktober 2017 og har været i en rivende udvikling lige siden. Derfor er vi på udkig efter to udadvendte, ambitiøse og dygtige praktikanter, som kan hjælpe sekretariatet med projektkoordinering, event management, kontakt med (medlems)virksomheder og kommunikation.

Vi leder efter en praktikant, som bliver tilknyttet vores projekt Verdensmål i Værdikæden (ViV), og en praktikant, som bliver direkte tilknyttet GCDK-sekretariatet.

Som praktikant i ViV vil du hjælpe til med det sidst halve år af det store treårige flagskibsprojekt, hvor over 70 virksomheder og organisationer har arbejdet for en mere bæredygtig restaurationsbranche gennem forskellige innovationsprocesser. Din hovedopgave vil blive afviklingen af den store afslutningskonference d. 13. oktober.

Som praktikant hos GCDK, får du et helt unikt indblik i bæredygtighedsagendaen i Danmark. Du vil komme tæt på vores over 450 danske medlemsvirksomheder -og organisationer, der arbejder med ansvarlighed og bæredygtighed, herunder innovation, menneskerettigheder, miljø og anti-korruption. Begge praktikanter vil komme helt ind i maskinrummet i Global Compact Network Denmark, der er del af en global organisation med netværk i over 65 lande.

Begge praktikanter vil indgå på lige fod med de øvrige ansatte, og opgaverne vil bl.a. bestå af følgende:

  • Koordinering og assistance på GCDKs projekter
  • Koordinering af medlemsaktiviteter, herunder planlægning af konferencer, workshops og seminarer
  • Vedligeholdelse af medlems- og deltagerdata, herunder løbende kontakt med medlemsvirksomheder af GCDK / deltagere i ViV.
  • Kommunikation via hjemmeside og SoMe platforme
  • Varetagelse af diverse ad hoc-opgaver.

Praktikopholdet giver dig således masser af konkrete erfaringer, der vil ruste dig til din videre karriere. Samtidig opbygger du undervejs et stærkt netværk bestående af både virksomheder, NGO’er, brancheorganisationer og interesseorganisationer, der arbejder med bæredygtighed.

Det vigtigste er, at du:

  • Har interesse for virksomheders arbejde med bæredygtighed og ansvarlighed (og for praktikanten tilknyttet ViV gerne en interesse for restaurationsbranchen og bæredygtig innovation).
  • Har administrativt tæft og er struktureret, grundig og serviceminded af natur
  • Er dygtig til at formulere dig skriftligt både på dansk og engelsk
  • Er omstillingsparat og befinder dig godt i en lille organisation, hvor tempoet er højt.
  • Er hurtig til at sætte dig ind i nye projekter og arbejdsgange i en organisation i udvikling

Det er en fordel, hvis du har erfaring fra en medlemsorganisation, hvis du har arbejdet med CRM-systemer eller hvis du før har koordineret og/eller afviklet arrangementer.

Praktikken er ideelt 37 timer om ugen løbende fra 2. august 2021 til 31. januar 2022. Vi er dog fleksible med hensyn til eventuelle studiekrav. Kandidater der har afsluttet deres uddannelse, kommer ikke i betragtning. Vi kan tilbyde mindre kompensation i henhold til din studieordning samt betalt frokostordning.

For spørgsmål til praktikforløbet:

Hos ViV – kontakt Karen Panum Thisted, kapt@globalcompact.dk eller mobil 28 60 11 30

Hos GCDK – info@globalcompact.dk eller 88 61 82 00

Send din ansøgning til info@globalcompact.dk inden ansøgningsfristen den 19. april 2021. Vi vurderer løbende de indsendte ansøgninger og afholder løbende samtaler. Vi opfordrer dig derfor til at indsende din ansøgning hurtigst muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig.

De bedste hilsener GCDK Sekretariatet