Academy-Platformen

Global Compact Network Denmark har nedsat en række netværksgrupper, hvor vores medlemmer mødes og erfaringsudveksler, diskuterer best practice og dykker ned i ny viden og tiltag.

Formålet med netværksgrupperne er helt overordnet at skabe øget videndeling og samarbejde mellem vores medlemmer..

Netværksgrupperne er kun tilgængelige for medlemmer af Global Compact.

Få et overblik over aktuelle netværksgrupper herunder:

 

Menneskerettigheder i praksis

Bliv klogere på menneskerettighederne, deres betydning for din virksomhed, og hvordan du kan arbejde med dem i kontekst af din virksomhed.

Finansielle aktører

Gruppen for dig, der arbejder i den finansielle sektor med emner som ESG, samfundsansvar og CSR-rapportering, og ønsker faglig sparring og erfaringsudveksling.

Anti-korruption

Gruppen for dig, der er ansvarlig for anti-korruption i din virksomhed, og ønsker faglig sparring og erfaringsudveksling.

Science-Based Targets Initiative

Do you want to learn how to commit to and work with the Science Based Targets initiative? Or is your company already committed and ready to advance its climate action? Then this is the peer learning group for you.

Future-Fit

Future-Fit Business Benchmark er et open-source selvevalueringsværktøj, som din virksomhed kan anvende for at styrke sit arbejde med samfundsansvar. Future-Fit netværksgruppen er for de virksomheder, der allerede er gået i gang med værktøjet eller som skal til at gå i gang.