Nyt dansksproget klimakursus til særpris

af | 24. jun 2021

GCDK har lavet et samarbejde med Klimakurser.dk, hvor du som medlem af Global Compact kan spare én tredjedel af prisen på hele deres kursusforløb. Fremtiden byder på flere klimakrav i lovgivning, fra kunder, samarbejdspartnere og investorer, og derfor er det vigtigt at følge med både som stor og mindre virksomhed. Vil man styrke sin konkurrencemæssige fordel – og samtidig bidrage til den grønne omstilling – skal man altså have sine klimadata og sit klimaregnskab i orden og ikke mindst sætte ambitiøse klimamål. Men hvor starter man, hvis man slet ikke har trukket i klima-arbejdstøjet endnu?

Bliv klædt på til at løse din virksomheds klimaopgaver

Et godt sted at starte er det dansksprogede klimakursus, som Klimakurser.dk udbyder. I løbet af ni lektioner fordelt på tre moduler får du blandt andet:

  • En god indføring i videnskaben bag klimaforandringerne
  • Et overblik over de vigtigste politiske aftaler
  • Håndgribelig viden om, hvordan man indsamler og opdeler drivhusudledninger
  • Gode råd til, hvordan man sætter ambitiøse mål og kommunikerer om dem

Undervisning foregår online og materialet er udviklet af eksperter fra Sustainable Business Solutions. Kurset er interaktivt, har høj fokus på læring og er fleksibelt, da du har mulighed for at se eller gense modulerne på kursets online platform. Derudover får du mulighed for at etablere et stærkt netværk af praktikere, som sparrer med hinanden på tværs af Global Compact-virksomheder og -brancher.

Formål med kurset og videre læring

Formålet med kurset er at opbygge klimakompetencer internt i din virksomhed i stedet for udelukkende at sætte sin lid til ekstern rådgivning, som ofte kan være en dyr affære. Med klimakurset bliver du således godt klædt på til selv at gå i gang med at måle på og sætte mål for reduktion af din virksomheds klimaaftryk, så du er på forkant med kommende krav. Vil du et skridt videre efter kurset, er Global Compacts klimaprogram Climate Ambition Accelerator værd at kigge nærmere på. Programmet foregår på engelsk og har foruden tekniske Q&A’s fokus på videndeling mellem andre nordiske virksomheder.

Rabat som Global Compact-medlem

Er din virksomhed tilsluttet Global Compact og medlem af det danske netværk, sparrer du en tredjedel af kursusprisen med DKK 4500 per person (normalpris DKK 6800).

Tilmeld dig kurset

Du og dine kolleger kan allerede nu tilmelde dig vores næste kursusforløb, som kører i starten af efteråret. Du tilmelder via nedenstående link.

Global Compact Hold 2

Modul A: 2. september, kl. 9.00-11.30
Modul B: 9. september, kl. 9.00-11.30
Modul C: 16. september, kl. 9.00-11.30

Tilmeld dig

Spørgsmål?

Har du spørgsmål til kurset, så tøv ikke med at række ud til Joachim Marc Christensen på joachim@globalcompact.dk eller +45 26 92 99 75. Læs mere om Klimakurser og folkene bag (pdf)