Første møde i anti-korruptionsnetværket

Deltag i sættemøde den 29. september 14 – 16

Alle virksomheder og organisationer tilsluttet Global Compact forpligter sig til at arbejde med Global Compacts Ti Principper, herunder det 10. princip om anti-korruption: ” Virksomheder skal arbejde mod korruption i alle dens former, herunder afpresning og bestikkelse”.

For at klæde vores medlemmer på til arbejdet og sikre videndeling på tværs, har Global Compact Network Denmark igangsat etableringen af en ny netværksgruppe ”Handling mod Korruption”.

 

Det første møde i den nye netværksgruppe holdes den 29. september kl. 14 – 16 hos Danish Crown i Randers. Ønsker du at deltage i mødet enten fysisk eller online, kan du tilmelde dig via tilmeldingsknappen her på siden.

Formålet med dette første møde er først og fremmest at lære hinanden at kende og drøfte behov og prioriteter for gruppens fokusområder og aktiviteter fremadrettet. Derudover vil anti-corruption manager fra Global Compacts hovedkontor, Ashley Demming, præsentere virtuelt (på engelsk) om initiativer og ressourcer for arbejdet mod korruption, ligesom der vil være mulighed for at stille spørgsmål.

Netværksgruppen er for medarbejdere, der har ansvar for anti-korruption i deres virksomhed, og henvender sig til alle brancher. Det kan være medarbejdere, der ønsker at blive bedre klædt på til opgaven, eller de, der kan inspirere andre medlemmer ved at dele viden om konkrete eksempler og best practice fra deres virksomhed. Det kan også være organisationer, der ønsker at bidrage til gruppens arbejde med viden og know-how.

Dato:
29. september, 2021

Tid: 
14.00 – 16.00

Sted:
Danish Crown i Randers

eller

Online via Teams

Tilmeldingsfrist:

28. september, 2021

 

Lene Westergaard

Head of Programmes

Human Rights, Diversity & Inclusion, Anti-Corruption
lene@globalcompact.dk
(+45) 81 77 77 00