Klimakompasset: Introduktion og Gennemgang

Bliv introduceret til Erhvervsstyrelsens ’Klimakompasset’, hvor du kan opstille din virksomheds klimaregnskab med de senest opdaterede emissionsfaktorer fra myndighederne.

Webinaret er forbeholdt medlemmer af Global Compact Network Denmark og afholdes i kontekst af vores Klimanetværksgruppe.

Når man som virksomhed skal udregne sine drivhusgasudledninger og opstille et klimaregnskab, gælder det om at finde et system, der er overskueligt og nemt at arbejde med. Der findes mange private aktører på markedet, som tilbyder disse systemer, men faktisk har Danmark også sin egen officielle og frit tilgængelige klimaberegner i form af Erhvervsstyrelsens ’Klimakompasset’.

Dette webinar har til formål at klæde dig på til at arbejde med Klimakompasset. Vi får selskab af eksperter fra Erhvervsstyrelsen, og der vil være masser af tid til både at demonstrere funktioner, komme med feedback og stille spørgsmål.

Du kan allerede nu udforske Klimakompasset ved at besøge hjemmeside og logge ind med dit NemID eller Medarbejdersignatur.

Om Klimakompasset

Klimakompasset er udviklet med henblik på at gøre det nemmere og mere brugervenligt for virksomheder at beregne deres klimaaftryk samt give mulighed for nye funktioner og et opdateret værktøj. Klimakompasset bygger på Excel-værktøjet ‘CO2-beregneren’, som du måske allerede har benyttet dig af. CO2-beregneren er således erstattet med Klimakompasset, som er opdateret med de nye emissionsfaktorer.

Dato:
28. marts 2023
9.00 – 10.00 CET

Sted:
Online via Zoom

Tilmeldingsfrist:
27. marts 2023

OBS! Webinaret er forbeholdt medlemmer af Global Compact Network Denmark

Program

09.00 – 09.05: Velkommen og gennemgang af program
Joachim Marc Christensen, Head of Programmes, Global Compact Network Denmark

09.05 – 09.35: Introduktion og demonstration af Klimakompasset
Markus Bjerre, Chefkonsulent, Erhvervsstyrelsen
Vibeke Kjærbye, Fuldmægtig, Energistyrelsen

09.35 – 09.50: Q&A
Markus Bjerre, Chefkonsulent, Erhvervsstyrelsen
Vibeke Kjærbye, Fuldmægtig, Energistyrelsen

09.50– 10.00: Klimaklar Produktionsvirksomhed – et gratis klimatilbud til produktionsvirksomheder
Line Gry Knudsen, Programleder, Dansk Industri

10.00: Tak for i dag.

Joachim Marc Christensen

Head of Programmes

Climate & Environment / Klima & Miljø
joachim@globalcompact.dk
(+45) 26 92 99 75