Morgenmøde: Kom godt i gang med jeres COP-rapportering

Opdateret ramme for morgenmødet den 4. januar

Vi starter året med et morgenmøde om Global Compacts nye og forbedrede ramme for rapportering på de Ti Principper og Verdensmålene– den såkaldte Communication on Progress, som træder i kraft ved indgangen af 2023.

Til dette morgenmøde skulle vi oprindeligt have gennemgået den nye digitale platform, som skal hjælpe virksomheder med at sikre gennemsigtighed, sammenlignelighed og kvalitet i den årlige ‘Communication on Progress’-rapportering på arbejdet med bæredygtighed og integration af de Ti Principper i virksomhedens kerneforretning. Men da platformen netop skal opdateres i starten af året, er vi blevet nødt til at ændre rammen for årets første morgenmøde.

I stedet sætter vi fokus på at sikre, at alle vores medlemmer er klædt godt på til at gå i gang med de nye rammer.

Til morgenmødet kan I derfor få genopfrisket rammerne og de konkrete indholdsdele af den nye rapporteringsramme, I kan høre om virksomheder, der allerede har arbejdet med den nye rapporteringsramme og I kan ikke mindst få svar på alle de spørgsmål, I måtte have.

Nye morgenmøder for medlemmer

I forbindelse med indførelsen af de nye rammer for medlemskab, lancerer vi også et nyt fast event-format for alle vores medlemmer. Fremadrettet vil vi hver måned invitere til digitalt morgenmøde mellem 10 og 11. Til morgenmøderne vil I både kunne høre oplæg fra Global Compacts egne eksperter – men I vil også møde relevante virksomheder, der vil fortælle om deres arbejde. Morgenmøderne vil også blive optaget og være tilgængelige på vores hjemmeside umiddelbart efter.

Dato:
4. januar 2023

Tid: 
Kl. 10.00 – 11.00

Sted:
Online

Tilmeldingsfrist:
2. januar 2023 Kl. 12.00

Sprog:
Dansk