Morgenmøde om Academy-platformen

Hvordan får man mest ud af Academy-platformen i praksis?

Global Compacts store digitale lærings- og communityplatform, Academy, er tilgængelig for alle tilsluttede virksomheder og alle jeres medarbejdere. Academy-platformen er designet til at give dig og din virksomhed den viden og de færdigheder, I har brug for i jeres konkrete arbejde. Gennem innovative læringsoplevelser på tværs af nøgleemner og sprog tilbyder Academy virksomheder grundig baggrundsindsigt og praktisk forståelse for best practice. Academy er relevant for alle virksomheder – lige gyldigt, hvor I er på jeres bæredygtighedsrejse.

Men hvordan kan man få mest ud af Academy i praksis, hvordan kommer man godt i gang lokalt og hvilket konkret indhold er mest relevant? Det vil Communications Manager, Jesper Ravn, folde ud til dette morgenmøde.

Nye morgenmøder for medlemmer

I forbindelse med indførelsen af de nye rammer for medlemskab, lancerer vi også et nyt fast event-format for alle vores medlemmer. Fremadrettet vil vi den første onsdag i hver måned invitere til digitalt morgenmøde mellem 10 og 11. Til morgenmøderne vil I både kunne høre oplæg fra Global Compacts egne eksperter – men I vil også møde relevante virksomheder, der vil fortælle om deres arbejde. Morgenmøderne vil også blive optaget og være tilgængelige på vores hjemmeside umiddelbart efter.

Dato:
4. maj 2022

Tid: 
Kl. 10.00 – 11.00

Sted:
Online

Tilmeldingsfrist:
2. maj 2022 Kl. 12.00

Sprog:
Dansk