Morgenmøde: Rapportering på klima og miljø

Hvordan skal man rapportere indenfor klima og miljø-området?

FN’s Global Compact har lanceret en ny og forbedret politik for rapportering ― den såkaldte ‘CoP Policy’. Den skal hjælpe virksomheder med at sikre gennemsigtighed, sammenlignelighed og kvalitet i den årlige ‘Communication on Progress’-rapportering på arbejdet med bæredygtighed og integration af de Ti Principper i virksomhedens forretning. Den nye CoP Policy træder først i kraft i 2023.

Men hvordan ser de nye rammer for rapportering konkret ud, hvilke muligheder giver det virksomheder og hvordan skal man arbejde med den nye rapporteringsform i praksis. Til dette morgenmøde kan du høre mere om rapportering inden for klima- og miljøområdet.

Nye morgenmøder for medlemmer

I forbindelse med indførelsen af de nye rammer for medlemskab, lancerer vi også et nyt fast event-format for alle vores medlemmer. Fremadrettet vil vi hver måned invitere til digitalt morgenmøde mellem 10 og 11. Til morgenmøderne vil I både kunne høre oplæg fra Global Compacts egne eksperter – men I vil også møde relevante virksomheder, der vil fortælle om deres arbejde. Morgenmøderne vil også blive optaget og være tilgængelige på vores hjemmeside umiddelbart efter.

Dato:
7. december 2022

Tid: 
Kl. 10.00 – 11.00

Sted:
Online

Tilmeldingsfrist:
Lukket

Sprog:
Dansk

Program

10.00 – 10.05: Velkommen
Joachim Marc Christensen, Head of Programmes, Global Compact Network Denmark

10.05 – 10.15: Gennemgang af den nye rapporteringsramme
Karoline Kjærgaard Hansen, Network Manager, Global Compact Network Denmark

10.15 – 10.40: Gennemgang af CoP rapportering på klima og miljø
Joachim Marc Christensen, Head of Programmes, Global Compact Network Denmark

10.40 – 11.00: Q&A

11.00: Tak for i dag