Morgenmøde: Sådan fremtidssikrer man sin SMV

 

Små og mellemstore virksomheder (SMV’er) er drivkraften bag væksten i den private sektor i både udviklings- og udviklede økonomier, men de står over for unikke udfordringer med hensyn til at integrere de bæredygtighedsstrategier, der er afgørende for virksomhedernes langsigtede succes og modstandsdygtighed.

Til dette morgenmøde gennemgår vi elementerne fra Academy e-læringsmodulet “Future proofing your SME”, som er designet til at hjælpe SMV’er med at integrere de Ti Principper i virksomhedens forretningsstrategi og drift, selv med begrænset tid og ressourcer. 

Nye morgenmøder for medlemmer

I forbindelse med indførelsen af de nye rammer for medlemskab, lancerer vi også et nyt fast event-format for alle vores medlemmer. Fremadrettet vil vi hver måned invitere til digitalt morgenmøde mellem 10 og 11. Til morgenmøderne vil I både kunne høre oplæg fra Global Compacts egne eksperter – men I vil også møde relevante virksomheder, der vil fortælle om deres arbejde. Morgenmøderne vil også blive optaget og være tilgængelige på vores hjemmeside umiddelbart efter

 

 

 

 

 

 

Dato:
Onsdag den 7. juni 2023

Tid: 
Kl. 10:00 – 11:00

Sted:
Online via Zoom

Tilmeldingsfrist:
6. juni 2023, kl. 12.00
(Lukket)

Sprog:
Dansk

Program 

10.00 – 10.05: Velkommen
Karoline Kjærgaard Hansen, Network Manager, Global Compact Network Denmark

10.05 – 10.30: Introduktion til “Future proofing your SME”
Karoline Kjærgaard Hansen, Network Manager, Global Compact Network Denmark

10.30 – 10.45: Case: Phoenix Design Aid 
Azra Mujacic, Communication Specialist, Phoenix Design Aid

10.45 – 11.00: Spørgsmål

11.00: Tak for i dag