/******Mailchimp connection****/

Verdensmålsugen: Vi fejrer verdensmålenes 5-års jubilæum

Den 25. september 2020 er det fem år siden, at alle FN’s medlemslande vedtog den historiske 2030 Agenda, med 17 verdensmål, 169 delmål og en deadline blot 15 år ude i fremtiden.

I samarbejde med Altinget og Mandag Morgen fejrer vi verdensmålenes jubilæum den 22.-25. september til Verdensmålsugen, og du kan komme gratis med enten fysisk eller digitalt (tilmelding er nødvendig). Vi stiller skarpt på Danmarks bidrag til de 17 mål og diskuterer, hvordan vi når i mål om et årti.

Global Compact har blandt andet to events på programmet:

Verdensmålene i restaurationsbranchen: fælles udfordringer kræver fælles løsninger

Tid og sted: 23. september, kl. 9.15 – 10.00 i Altingets gård og via livestream (tilmelding nødvendig)

Hvem har ansvaret for fremtidens bæredygtige restauration og hvordan kommer verdensmålene ud at leve i hverdagen? Kom og hør mere om vores projekt Verdensmål i Værdikæden, som kæmper for en mere bæredygtig restaurationsbranche.

På job for verdensmålene – de unges potentiale til at innovere

Tid og sted: 25. september, kl. 13.45 – 14.30 i Altingets gård og via livestream (tilmelding nødvendig)

Hør mere om innovations -og udviklingsprogrammet Young SDG Innovators Programme, som klæder unge, dygtige medarbejdere på til at arbejde strategisk med bæredygtig forretningsudvikling (læs mere om programmet ovenfor).

Bemærk at alle arrangementer vil blive livestreamet. Du kan også komme med til det fysiske arrangement gratis. Dog er tilmelding nødvendig.

Dato:
22. – 25. septemper 2020

Sted:
Altinget, Ny Kongensgade 10, 1472 København K

Har du spørgsmål til eventet?