Webinar: Energieffektiv Virksomhed

Hvordan energieffektiviserer man til gavn for både bundlinjen og klimaregnskabet? Vi sætter strøm til de gode tips og ideer i dette webinar.

Målgruppe: Virksomheder, der søger inspiration til, hvordan de kan effektivisere deres energiforbrug og reducere udledninger i scope 1 og 2.

Kursen er lagt: Inden for mindre end et årti skal Danmark femdoble vindenergien og firedoble sol- og vindenergi på land. Det vil hjælpe danske virksomheder med at nå deres klimamål, og Danmark til at nå tættere på en netto nul-udledning.

Men som virksomhed kan man ikke bare sidde på hænderne og vente til energiforsyningen bliver grøn. Energikrisen er over Europa, el- og varmepriserne er skudt i vejret med raketfart, og virksomhederne står tilbage med store regninger og vaklende klimamål, som blandt andet er afhængige af udbygningen af vedvarende energi.

Her kommer energieffektivisering ind i billedet. For der er masser af greb man kan benytte sig af i dag for at spare på energien og udledningerne til gavn for både bundlinjen og klimaregnskabet. Det handler dette webinar om.

Vi får besøg af Katrine Bjerre M. Eriksen, direktør i interesseorganisation SYNERGI, som vil give en god indføring i det økonomiske og klimamæssige potentiale i et mere effektivt energiforbrug i Danmark. Derefter vil Niels Nicolai Andersen, CSO i EnergySolution, lede os gennem lavthængende frugter når det gælder om effektivisering af energiforbruget, som for eksempel praktisk anvendelse af det lovpligtige Energisyn. Sidst men ikke mindst får vi besøg af en casevirksomhed (som vi afslører inden længe), som vil fortælle, hvad de helt konkret har gjort for at nedsætte energiforbruget og drivhusgasudledningerne markant.

Webinaret er for medlemsvirksomheder i Global Compact Network Denmark.

Dato:
16. november 2022

Tid:
Kl. 09.00 – 10.00

Sted:
Online via Zoom

Tilmeldingsfrist:
14. november 2022

Dette event er forbeholdt medlemmer af
Global Compact Network Denmark

Program

09.00 – 09.05: Velkommen & introduktion
Joachim Marc Christensen, Head of Programmes, Global Compact Network Denmark

09.05 – 09.20: Potentialet for et energieffektivt Danmark
Katrine Bjerre M. Eriksen, Direktør, SYNERGI

09.20 – 09.40: Løsninger: Sådan sparer man kilowatt-timer, omkostninger og udledninger
Niels Nicolai Andersen, CSO, Energysolution

09.40 – 09.50: Case: Rejsen mod en mere energieffektiv virksomhed
Emilie Lyngholm, Sustainability Analyst, Schoeller Plast

09.50 – 10.00: Q&A
Katrine Bjerre M. Eriksen, Direktør, SYNERGI
Niels Nicolai Andersen, CSO, Energysolution
Emilie Lyngholm, Sustainability Analyst, Schoeller Plast

10.00: Tak for i dag

Joachim Marc Christensen

Head of Programmes

Climate & Environment / Klima & Miljø
joachim@globalcompact.dk
(+45) 26 92 99 75