/******Mailchimp connection****/

Webinars om ansvarlig leverandørstyring

Lær mere om ansvarlig leverandørstyring – tilmeld dig vores tre webinars i 2020!

Omkring 80 % af den globale handel sker gennem virksomheders værdikæder. Derfor påvirker værdikæder ikke blot verdensøkonomien, men de er også et af de centrale områder, hvor virksomheder har mulighed for at påvirke markedet mod en mere bæredygtig udvikling. Værdikæder er en kompleks størrelse, eftersom de både berører sociale, miljømæssige og etiske aspekter og ikke mindst forskellige landes lovgivninger. Det kræver et bredt samarbejde på tværs af indkøbere og leverandører, hvis virksomheder ønsker at gøre deres værdikæder bæredygtige på alle aspekter. For at stille skarpt på hvordan din virksomhed kan sikre, at der er styr på jeres leverandørkæde og skabe positiv påvirkning igennem jeres leverandørstyring, inviterer Global Compact Network Denmark og BSR din virksomhed til at deltage i et forløb bestående af tre webinars.

Webinarene er midlertidigt udskudt grundet udbruddet af coronavirussen (Covid-19). Vi vender tilbage så snart nye datoer for afholdelse er fastlagt.

Hvem kan være med?

Det er kun medlemmer af Global Compact Network Denmark, der kan blive en del af forløbet. Det henvender sig især til virksomheder som har brug for en grundlæggende indføring i ansvarlig leverandørstyring, særligt indkøbere samt medarbejdere der sidder med bæredygtighed/CSR eller leverandørstyring.

Hvad forpligter du dig til?

Deltagelse i forløbet er gratis, men som medlem forpligter du dig til at deltage i alle tre webinars. Det er kun igennem aktiv deltagelse på disse møder, at vi kan skabe et fælles viden grundlag og en åben dialog. Som opfølgning på disse møder inviterer vi nemlig til en opsamlingsworkshop i 2021 og håber at tage dialogen videre sammen med deltagerne.

Webinar 1: Introduktion til ansvarlig leverandørstyring – 4. juni kl. 10.00 – 12.00

Første webinar sætter rammen for det resterende forløb ved at beskrive drivkræfterne bag, at virksomheder tænker bæredygtighed ind i deres værdikæder. Bliv desuden klogere på de grundlæggende begreber og koncepter inden for ansvarlig leverandørstyring og få indblik i de største sociale, miljømæssige og etiske udfordringer i værdikæderne.

Webinar 2: Leverandørstyring i forretningen – 10. september kl. 13.00 – 15.00

Hvordan implementeres ansvarlig leverandørstyring i forretningen? På dette webinar præsenteres et grundlæggende rammeværk for arbejdet med jeres værdikæder og præsentere konkrete cases på hvordan Global Compacts 10 principper bliver en drivkraft i værdikæden.

Webinar 3: Transparens – 3. december kl. 13.00 – 15.00 

Hvordan sikre din virksomhed transparens gennem hele værdikæden? Det er afgørende for at opnå bæredygtige resultater. Ved at være transparente viser virksomhederne omverdenen deres nuværende position, og at de er villige til at begrænse potentielle risikoer. Men hvordan gør man de i praksis?

 

Der er lukket for tilmeldingen. Har du nogle spørgsmål bedes du skrive til info@globalcompact.dk.

Har du spørgsmål?

Spørgsmål