Ring the Bell for Gender Equality hos Nasdaq København

af | 9. mar 2018

Sammen med Nasdaq København arrangerede det danske Global Compact netværk begivenheden ‘Ring the Bell for Gender Equality’ i anledning af Kvindernes Internationale Kampdag den 8. marts. Der var stor opbakning omkring arrangementet hvor bl.a. Tine Roed, Direktør i Dansk Industri, holdt tale.

På Børsen i mere end 50 lande verden over, blev der i anledningen af Kvindernes Internationale Kampdag, slået et slag for ligestilling mellem kønnene under fanen Ring the Bell for Gender Equality. På talerstolen hos Børsen i København var Tine Roed, direktør i Dansk Industri, og fremtidsforsker Louise Fredbo-Nielsen.

Louise Fredbo-Nielsen påpegede mulighederne i investering som fagområde og understregede hertil vigtigheden i, at flere kvinder kaster sig ud i at investere i aktier. Tine Roed lagde vægt på, at vi skal glæde os over, hvor langt vi er nået på ligestillingsområdet i Danmark, men at vi endnu ikke er nået i mål, og at der stadig er et stort uudnyttet potentiale i at få endnu flere kvinder frem i topledelsen. Budskabet var klart: “Ligestilling handler om lige muligheder og om, at køn ikke må spille en rolle, når mulighederne præsenterer sig og beslutningerne skal træffes.”

Husk at følge netværkets officielle LinkedIn-profil for at holde dig opdateret på netværkets andre aktiviteter.