Se med live når vi hylder de bedste COP-rapporter fra danske SMV’er

af | 27. aug 2020

Igen i år hylder vi de bedste Communication on Progress (COP) rapporter i SMV-segmentet til SMV COP 2020. Det sker tirsdag den 1. september 2020. Grundet den seneste udvikling i coronakrisen har vi besluttet, at fejringen udelukkende vil blive livestreamet. Men det betyder ikke, at det bliver mindre festligt af den grund. Det giver os nemlig muligheden for at invitere endnu flere med til at hylde årets udvalgte virksomheder, og sprede de gode råd og erfaringer fra bæredygtighedsrapportering til endnu flere danske virksomheder.

Livestreamingen byder på spændende oplæg fra Kristina Jensen, Formand for 2030-netværket, der også vil annoncere de virksomheder, der er udvalgt til SMV COP 2020-listen. Lise Kingo, bestyrelsesmedlem og tidligere CEO i FN’s Global Compact vil hylde SMV’ernes arbejde og præsentere sine visioner for fremtiden, mens Charlotte Jepsen, adm. direktør i FSR – danske revisorer vil give sit perspektiv på rapporteringens rolle.

Vi skal selvfølgelig også høre fra årets liste-virksomheder. Derfor har vi invitereret CEO’s fra de udvalgte virksomheder på scenen til at diskutere hvilken værdi deres rapporter skaber for deres virksomheder. Til slut vil vicedirektør i Erhvervsstyrelsen, Torsten Andersen, give deltagerne et indblik i Erhvervsministeriets arbejde med værdiskabende CSR-rapportering.

Vi håber at kunne byde dig og dine kollegaer velkommen.

Tilmeld dig

Et samarbejde mellem Global Compact Network Denmark og FSR – danske revisorer

Global Compact Network Denmark og FSR – danske revisorer er for andet år i træk gået sammen om at fremhæve god rapportering i de danske Global Compact medlemsvirksomheder, i SMV-segmentet. SMV COP-initiativet har til formål at sikre god dialog om SMV-rapportering og inspirere andre SMV’er i deres arbejde med bæredygtighed.

I 2019 blev den første SMV COP-liste offentliggjort. Her blev seks eksemplariske COP-rapporter fremhævet. Disse seks virksomheder var: Danish Energy Management A/S, e-Boks A/S, GrønlandsBANKEN A/S, Lodam Electronics A/S (nu Bitzer A/S), MP Pension og Vandcenter Syd A/S.

Læs mere om SMV COP-listen 2019 her