Hvorfor skal I tilslutte jer FN’s Global Compact?

FN’s Global Compact er verdens største frivillige initiativ for ansvarlige virksomheder og sætter en fælles ramme for kommunikationen om din virksomheds fremskridt og engagement inden for ansvarlig virksomhedsledelse.
 
Global Compact Network Denmark (GCDK) er det lokale netværk for danske virksomheder og organisationer, der har tilsluttet sig FN’s Global Compact.

Når I er tilsluttet FN’s Global Compact, får I adgang til en lang række unikke medlemsfordele.
Få det fulde overblik her. 

Global Compact Network Denmark er med over 500 medlemmer, det største danske netværk for ansvarlige virksomheder.

Med afsæt i Global Compacts Ti Principper inden for menneskerettigheder, arbejdstagerrettigheder, anti-korruption og miljø, samt de 17 verdensmål arbejder vi for at inspirere og facilitere danske virksomheders arbejde med samfundsansvar, som værdiskabende for både forretningen og samfundet.

Vores opgave er at facilitere videndeling mellem de danske Global Compact-medlemmer og give dem inspiration og værktøjer på deres rejse og i arbejdet med bæredygtighed. Netværket i Danmark arbejder desuden med FN’s Global Compact i New York og samarbejder med lokale søsternetværk i hele verden om at stille international ekspertise til rådighed for vores medlemmer.

 

Tilslut jer

Bliv en del af FN’s Global Compact og styrk din virksomheds arbejde med samfundsansvar.

Virksomheder forpligtet til Global Compact’s Ti Principper

Organisationer forpligtet til Global Compact’s Ti Principper

%

Af vores medlemmer er SMV'er

%

Af vores medlemmer er store virksomheder

FAQ

Find svar på dine spørgsmål

Har du spørgsmål