Valg af bestyrelse

af | 21. feb 2018

Den 24. oktober 2017 blev den stiftende generalforsamling i Global Compact Network Denmark afholdt i Industriens Hus, og det danske netværk blev formelt etableret. Netværkets bestyrelse blev på dagen valgt blandt 22 opstillede kandidater, og udgør syv repræsentanter fra danske virksomheder og tre fra medlemstypen organisationer.

Bestyrelsen har siden sin etablering arbejdet aktivt sammen med netværkets sekretariat for at sætte konkrete rammer for, hvordan vi kan hjælpe danske virksomheder med at styrke deres forretning gennem FN Global Compact’s 10 Principper og de 17 verdensmål. Dette arbejde har blandt andet affødt tre arbejdsgrupper, som er styret og arrangeret af bestyrelsens selv i samarbejde med sekretariatet. Etableringen af de tre arbejdsgrupper er et udtryk for, at bestyrelsen ønsker at være en aktiv bestyrelse. Således er bestyrelsen ikke kun et toneangivende organ for netværket, men en aktiv samarbejdspartner der, atypisk for sin rolle, ønsker at bidrage operativt med indsigt og erfaring i bestræbelsen efter, at blive det mest værdiskabende nationale Global Compact netværk.

Med lanceringen af netværkets hjemmeside byder bestyrelsen officielt velkommen til det danske Global Compact netværk og ser frem til at understøtte medlemmernes arbejde med bæredygtighed.

Se mere information om netværkets bestyrelse.